Θεσσαλονίκη: Εκτός λειτουργίας το ΚΔΑΥ Θέρμης λόγω πλημμύρας – Σοβαρό πρόβλημα στην αποκομιδή ανακυκλώσιμων

Θεσσαλονίκη: Εκτός λειτουργίας το ΚΔΑΥ Θέρμης λόγω πλημμύρας – Σοβαρό πρόβλημα στην αποκομιδή ανακυκλώσιμων

Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί το ΚΔΑΥ Θέρμης, λόγω των έντονων πλημμυρικών φαινομένων που προκάλεσε η κακοκαιρία της Κυριακής στον δήμο της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καλαμαριάς, έχει προκληθεί σοβαρό πρόβλημα στην αποκομιδή και διαχείριση των ανακυκλώσιμων υλικών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος Καλαμαριάς καλεί τους πολίτες να επιδείξουν κατανόηση και αυτοσυγκράτηση και να μην εναποθέτουν ανακυκλώσιμα υλικά στους μπλε κάδους έως την αποκατάσταση της λειτουργίας του Κέντρου.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, αναμένεται να ομαλοποιηθεί έως τα τέλη της εβδομάδας.

Πηγή: https://greenagenda.gr