ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ  ΕΔΩ

Ο Δήμος Καλαμαριάς και η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Πρασίνου στη συνέχεια των δράσεών τους για την προστασία του περιβάλλοντος αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν στη συγκέντρωση τηγανέλαιου (ηλιέλαιο, καλαμποκέλαιο, βαμβακέλαιο, ελαιόλαδο, πυρηνέλαιο κλπ.) από τα νοικοκυριά του Δήμου και από τα καταστήματα εστίασης. Για το λόγο αυτό σας καλούμε να συμμετάσχετε στην παρούσα δράση συλλέγοντας τα χρησιμοποιημένα μαγειρικά λάδια και ειδοποιώντας μας για την παραλαβή τους. Για κάθε τόνο τηγανελαίου που συλλέγεται θα υπάρχει ανταποδοτικό όφελος για τον Δήμο (π.χ. είδη καθαρισμού,διατροφής). 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Γραφείο ανακύκλωσης του Δήμου Καλαμαριάς (κ. Ρίτα Ζευγαρά) στα τηλέφωνα 2313 314838, 2313 314842. 

Εναλλακτικά τα μεταφέρουμε στα πλησιέστερα καταστήματα των ομίλων Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος Α.Ε. και Μασούτης Διαμαντής Α.Ε.

mageirolada

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.